BILA JE VELIKA TV ZVEZDA, A ONDA SE DOGODIO STRAVIČAN PREOKRET: Javila da kasni na posao, policija u stanu zatekla užas!

0

U svijetu svaki dan ljudi nestaju i velikom broju se nikada ne sazna njihova sudbina i nikada ne budu pronađeni. Jedan takav slučaj koji ni dan danas nije razriješen desio se u junu 1995. godine kada je misteriozno nestala voditeljka jutarnjih vijesti na lokalnoj TV stanici Džodi Huizentruit u gradu Mejsn sitiju u Americi i koja je bila zvijezda u usponu.

Ona je nestala samo dva sata prije nego je trebala da počne da vodi emisiju a njen slučaj iako su uslijedile tokom godina brojne policijske istrage nikada nije riješen. Džudi je tog kobnog dana nazvala svog producenta i rekla mu da će kasniti ali se nikada više nije pojavila na svom radnom mjestu.

Nakon štoje prijavljen njen nestanak policija je našla pored njenog stana koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj je živjela razbacane njene lične stvari ali njoj nije bilo ni traga ni glasa. Džodi je oduvijek znala da želi da bude voditeljka i s tim ciljem je upisala i univerzitet St Klaud i dok je studirala ona je vodila i školsku TV stanicu. Kada je završila fakultet našla je posao u Mejson sitiju na stanici KIMT – TV i bila je jako zadovoljna a gledatelji su je voljeli i mnogi su joj predviđali veliku i uspješnu karijeru.

Ona se odlično uklopila u radnu sredinu i steklaje veliki broj prijatelja. U danima prije njenog nestanka ništa nije bilo neuobičajeno i ništa nije slutilo na tragediju. Ona je trebala da dođe u studio u tri sata ujutro da bi vodila prve vijesti a nakon što se nije pojavila njena producentkinja je pokušala da je dobije telefonom. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo