BILA JE PRAVA BOMBA, a onda je zadesila TEŠKA NESREĆA! Nataša iz “Žikine dinastije” sada je neprepoznatljiva!

0

U bivšoj Jugoslaviji se dosta pažnje posvećivalo kulturi i sportu i nije ni čudo da smo postizali velike uspjehe na takmičenjima ali i snimali dobre filmove. Jedan od najpoznatijih je bio Žikina dinastija koja je imala i veliki broj nastavaka a svi se sjećaju Nataše koja je tada zavela Mišu.

Ovu ulogu je dobila Gala Videnović koja je kasnije sve bacila u trans glumeći u filmu Bal na vodi i važila je za najljepšu glumicu iz svoje generacije. Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru ali su dešavanja koja su usliejdila na ovim prostorima sve poremetila. Gala se prvi put pojavila na filmskom platnu u filmu Moj tata na određeno vrijeme a zatim se proslavila kao Vesna u Jagode u grlu.

U orbitu popularnosti je izbacila uloga ruskinje Nataše u Žikinoj dinastiji a nakon toga je u osamdesetim godinama radila i kao voditeljka muzičke  emisije Rok odeon sa svojim kolegom Zoranom Cvijanovićem. Pojavila se i u seriji Metla bez drške početkom devedesetih i to  je biloa njena zadnja uloga.

Gala se još 1989. godine preselila u Ameriku i živi u Malibuu. Ona je na snimanju serije Metla bez drške upoznala svog supruga reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima dva sina Pavla i Demijana. Gala je prije nekoliko godina ozbiljno povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kada je na nju naletio automobil dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu i nakon toga se potpuno promijenila. Poslije ozdravljenja je otišla na duži odmor na Bali i kako je rekla tamo je pokušavala da prihvati čari hindu filozofije življenja.

Preporučujemo