Novo Showbizz

Bila je NAJVEĆA takmičarka koju su ikad vidjeli, a onda napravila HAOS: Kad su vidjeli njenu transformaciju od 56 KILA, žiriju vilice pale do poda – KAKO JE MOGUĆE? (FOTO)

Zvezde Granda zasigurno su jedan od najpoznatijih muzičkih takmičenja u regionu. Ovaj program traje već 14 godina, a i dalje je jedan od najgledanijih, najviše zahvaljujući Saši Popoviću, koji je od toga napravio pravi spektakl, a kako i sam kaže, uvijek se trudio ponuditi neke novitete, kako ljudima ovaj šou ne bi postao monoton, inače je to recept za propast. Iako je prvobitno bilo ograničeno samo za takmičare iz Srbije, kada su vidjeli koliko ovaj šou postaje popularan i u regionu, počeli su organizovati audicije u skoro svim državama na Balkanu.

Zaista je nevjerojatno vidjeti koliko samo talenata postoji na Balkanu i koliko ljudi ima fenomenalne glasovne mogućnosti, ali ipak ne uspije svako od njih postati zvijezda, čak ni kada dogura daleko u samom takmičenju. Jelena Karleuša to najbolje objašnjava po tome kako za zvijezdu nije dovoljan glas – tu mora da bude i stas i harizma ali i odličan stajling za svaku priliku. Bez toga nema uspjeha, a ona upravo iz tih razloga kritikuje veliki broj takmičara, posebno one koji dođu sa viškom kilograma. Mnogi čak smatraju da je ona u tim kritikama preoštra te da čak vrlo često zna uvrijediti kandidate, ali se ona pravda kako je samo iskrena i da drugačije ne može da se kaže.

Čini se kako je takmičarku, Krstinju Todorović, to upravo i nagnalo da napravi promjene na sebi. Ona je tako od posljednjeg nastupa u Zvezdama Granda odlučila da se posveti više svom izgledu, pa je zbog toga operisala želudac, ali je također odlučila i da se posveti zdravoj ishrani i treninzima. Zato, kada je došla ponovno na takmičenje, izazvala je pravi haos, pogotovo jer je nisu mogli odmah ni prepoznati.Žiri je bio oduševljen njenom promjenom, a ako tako nastavi sigurno ima šansu da postane velika zvijezda.

Oglasi – Advertisement