Novo

Bila je najpoznatija debeljuca, a onda je za godinu smršala 45 kila, evo kako: Kad vidite njene nove slike, zaprepastit ćete se!

Jedan od najpoznatiji pjevačica širom svijeta Adele je uvijek imala problema sa svojom kilažom, ali sada je doživjela potpunu transformaciju i uklonila je višak svojih kilograma.

Na partyu koji se održao kod Jay-Z-ja i njegove žene Beyonce se održala dodjela Oscara gdje se pojavila Adele i iznenadila sve sa svojom sjajnom figurom i haljinom sa leopardskim uzorkom koja je bila tik uz njeno tijelo, bila je sjajno našminkana i imala je podignutu kosu sa zlatnim naušnicama.
Početkom godine ona je objavila slike i pokazala svoju promjenu, a kako je rekla držala se sirtfood djete i sa njom je smršala oko četrdeset kilograma.

Pored Adele na tom događaju su bile i pripadnice porodice Kardashian, Reese Witherspoon, Charlize Thenor i Jessica Alba, a kako je rekla novinarka koja je bila na tom eventu Adele je bila skoto pa neprepoznatljiva ili kao druga osoba. ‘Tek kad je rekla kako se zove shvatila sam o kome se radi. Izgleda nevjerojatno mršavo’, napisala je novinarka.

Njena dijeta se sastojila na istraživanju o sirtuinima, to je gurpa od sedam proteina koji se nalaze u ljudskom tijelu, a dokazano je da oni regulišu metabolizam, životni vijek, upale i druge tjelesne funkcije. Namirnice koje zadovoljavaju ovu dijetu su: kurkuma, peršun, crveni luk, lješnjaci, đumbir, celer, jabuke, limun, crna kafa, borovnice, jagode, datule, crna čokolada, kelj, crno vino, soja, zeleni čaj i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Ova dijeta se bazira na smanjivanje kalorija i fokusiranje na namirnice iz te grupe, a kombinacijom deficita kalorija i pravih namirnica potiče se stvaranje sirtuina, i kada se sirtuin povećava podstiče na brži rad metabolizma koji dovodi do mršanja.
Ostatak teskta možete pročitati OVDJE.

Oglasi – Advertisement