Bila je NAJPOŽELJNIJA cica na Balkanu, snimala hitove, bivši je mučio: Danas živi od SOCIJALNE pomoći!

0

Početkom dvije hiljaditih je Selma Bajrami pjevačica iz Bosne i Hercegovine bila najpopularnija na regionalnoj estradnoj sceni i svaka pjesma koju je izbacila je bila veliki hit. Selma je bila i jako zgodna i vrckava i na  njenim nastupima su muškarci padali u trans a neki od njenih hitova su i danas aktuelni i slušaju se i pjevaju u kafićima i na proslavanma poput Kakvo tijelo Selma ima, Tijelo uz tijelo, Ostrvo tuge i drugi.

Međuitm zadnjih godina se povukla iz javnosti i dugo nije ništa novo snimila a razlog su problemi u privatnom životu zbog kojih je zanemarila svoju karijeru. Selma se udala za Muju Musića sa kojim ima i sina Darisa ali njihov brak nije potrajao i razveli su se prije osam godina.  Međutim razvod je bio jako težak i problemi sa bivšim mužem traju i dan danas a kako kaže Selma on je maltretira psihički i stalno joj šale radnike iz Centra za socijalni rad na vrata.

Njihov razvod je okončan sudski 2016. godine i nad sinom imaju zajedničko starateljstvo ali su se problemi između njih nastavili. Selma kaže kako Mujo svako malo izmišlja neke stvari i prijavljuje je Centru za socijalni rad  tvrdeći kako Selma Darisa zapostavlja a pjevačica kaže da to nije istina i kada ima nastupe onda njenog sina čuva mama i u sigurnim je rukama.

Ona već godinama prolazi kroz pakao i prijavila se čak i u jednu organizaciju koja se bavi zaštitom žena. Selma je sa svojim sinom živjela u Austriji i pošto u ovoj državi nema stalne prihode od 2019. godine je korisnica socijalne pomoći koju tamo dobijaju svi samohrani roditelji.

Preporučujemo