BILA JE NAJLEPŠA SRPKINJA, SAN SVAKOG MUŠKARCA:I poznati glumac poludeo za njom, a sada izgleda kao “PLASTIČNA LUTKA”, žalosno!

0

Ako ste imalo aktivni na društvenim mrežama i internetu, sigurno ste primjetili da je zavladao trend “plastičnih ljepotica” ili “barbika”. Ovo uključuje djevojke koje se podliježu estetskim zahvatima, previše se šminkaju i izgledaju prepečeno jer su provodile previše vremena u solariju. Nažalost, ovo postaje sve popularnije i cure izgledaju vještački.

Za ovo se možemo zahvaliti Amerikancima koji remete mentalno zdravlje ljudima svojim emisijama i sadržajem koji promoviše ovakav izgled, a mnoge djevojke se ugledaju na starlete, influenserke i estradne zvijezde koje sebe plastičnim operacijama i korekcijama izvještače do te mjere da počnu sve izgledati isto i poprilično bezdušno i neprirodno. Ovo se nažalost desilo brojnim lijepim djevojkama i na našim prostorima, a jedna od njih je 2001. godine proglašena za Miss Jugoslavije dok se Srbija još uvijek tako zvala. Radi se o lijepoj glumici Tijani Stajšić kojoj se prognozirala velika karijera nakon ovog uspjeha, a poznata je bila i kao sportistkinja.

Bavila se karateom i bila je prvakinja države u toj borilačkoj vještini, a jednom je učestvovala i na izboru za Miss Svijeta gdje je bila na šestom mjestu. Krajem decenije je učestvovala u jednoj od prvih jako popularnih reality emisija “VIP Veliki brat” i privukla je mnogo pažnje.

Dragan Marinković zvani Maca je također učestvovao i odlijepio za ovom glumicom. Ona danas nije toliko aktuelna, ali ima dosta pratioca na Instagramu gdje redovno objavljuje slike na kojima je očito da se skroz izvještačila pretjeranim količinama šminke i estetskim zahvatima, a to možete i sami da vidite u ovom članku. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo