BILA JE NAJBOLJA RUKOMETAŠICA, zaradila ogroman novac, A SAD RADI U PEKARI! ISPOVEST CECE KITIĆ: “Ljudi ne mogu da veruju da ih ja služim!” Evo ko joj POMAŽE!

0

Kada je imala samo 16 godina poznata rukometašica Svetlana Ceca Kitić je proglašena najboljom igračicom svijeta i sva vrata su joj bila otvorena. U svojoj karijeri je igrala za najveće klubove ali je istovremeno imala i jako buran privatni život. Udavala se i razvodila nekoliko puta a sva njena djeca imaju različite očeve.

Novac koji je zarađivala je istom brzinom i trošila pa je bila i u situaciji da ostane bez stana o čemu su mediji svojevremeno izvještavali. Ceca je nedavno sa svojom kćerkom Marom u Beogradu otvorila pekaru u kojoj i sama poslužuje goste iako ima nacionalnu penziju. Ona je za medije rekla da je počela sa ovim poslom zato što joj je bilo dosadno.

Ona je rekla kako je u rukometu bila 45 godina i kako je došlo do prezasićenja i loptu više nije mogla ni da gleda svojim očima. Odlučila je da se od svega odmori a onda je izbila i pandemija korona virusa tako da se taj odmor produžio i njoj je već bilo dosadno da ne radi apsolutno ništa. Tada je njen kum Radivoje Korać pozvao da bude četvrti partner u pekari koju otvara i ona je pristala.

Ceca kaže da je radila puno ali da joj se posao svidio jer je stalno bila u kontaktu sa ljudima. Kada se partnerstvo raspalo ona je sama iznajmila porstor i otvorila svoju pekaru u kojoj radi sa svojom kćerkom a njih dvije su nakon mjesec dana ponudu proširile i na kuhana jela. Njenim mušterijama se hrana sviđa posebno burek a i cijene su prihvatljive mada se mušterije ponekad čude što ih uslužuje lično slavna rukometašica. Ona na to samo kaže da joj neće zbog toga spasti kruna sa glave i da nikada nije ni bila kraljica te da se od prošlosti ne živi.