Bila je najbolja rukometašica NA SVETU, okušala sreću i u Zadruzi: SVETLANA KITIĆ sada na ulici prodaje perece! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Kitić je rođena 1960. godine u Tuzli u kojoj se počinje baviti rukometom još u osnovnoj školi i njen talenat je odmah bio primjećen. Igrala je za klub Jedinstvo u ovom gradu a kasnije prelazi u Radnički iz Beograda a za reprezentaciju Jugoslavije je nastupila nebrojeno puta između ostalog i na Olimpijskim igrama1980. u Moskvi i 4 godine kasnije u Los Anđelesu.

Ona je proglašena i najboljom rukometašicom svih vremena na svijetu i iako bi čovjek očekivao da ona ima veliku ušteđevinu jer je u svojoj karijeri igrala u najpoznatijim svjetskim rukometnim klubovima ona je poslednjih godina vrlo često u žiži interesovanja medija i javnosti upravo zbog svoje, kako ona tvrdi loše finansijske situacije.

Ceca je inače imala jako turbiulentan ljubavni život i iza sebe ima pet brakova i rodila je četvero djece koja sva imaju različite očeve. Njen razuzdan način života je koštao i u finansijskom smislu a zbog oskudice je bila učesnik u rijaliti programima Parovi i Zadruga. Ona je sada od novca koji je zaradila u Zadruzi otovreila pekaru koja se nalazi u jednom naselju na Novom Beogradu i kako prenose mediji za sada sama radi u svom lokalu i proizvodi peciva koja sama i prodaje.

Paparaci su je uhvatili u pauzi ippred pekare kako puši cigaru i razgovara sa komšijama te je bila vidno raspoložena pa se čini da joj novi posao odgovara. Mnogi se ipak pitaju da li joj je baš potrebno da ovo radi jer ima i nacionalnu penziju ali mnogi je podržavaju u novom poslu.

 

Preporučujemo