BILA JE NAJATRAKTIVNIJA DEVOJKA U SURVAJVERU, PA SE UDALA ZA NAJBOLJEG DRUGA: Nakon razvoda dobila je dete sa NJIM! (FOTO)

0

Prije 12 godina najpoznatiji rijaliti na ovim prostorima je bio Survajver u kojem je pored ostalih učestvovala i Katarina Vučetić koja je plijenila pažnju svojom ljepotom i izgledom. Ona je u to vrijeme bila poznata manekenka a sa njom na ostrvu su bili Goca Tržan i Andrej Maričić.

Katarina je oduševljavala ne samo svojim atraktivnim izgledom nego i mentalnom i fizičkom snagom a dugo se pričalo o situaciji kada joj je pri izlasku iz vode spao gornji dio kupaćeg kostima. Katarina koja je rođena u braku vojnog pukovnika i profesorke se nakon učešća u rijalitiju povukala iz javnosti ali se u medijima poslije pričalo o njenoj neobičnoj ljubavnoj priči.

Naime Katarina se 2013. godine udala za svog najboljeg prijatelja  Darka Manojlovića koji je bio poznati građevinski inestitor. Svadba je održana sa velikim brojem zvanica a ljubav između njih je planula nakon 15 godina velikog prijateljstva i u tom periodu su bili nerazdvojni i jedno drugom podrška i oslonac u svemu.Njih dvoje su se čak bili i dogovorili da će jedno drugome biti kumovi na vjenčanju ali se sudbina umiješala u sve i spojila ih u ljubavi koju nisu ni sami očekivali.

Ipak njihov brak nije opstao i oni su se razveli sedam godina psolije a razlog je kako je Katarina rekla taj što su njihovi pogledi na život postali totalno različiti. Rekla je da im nije bilo lako nakon odluke o razvodu ali da su to ipak prebrodili. Nakon razlaza sa suprugom u njen život je ušao Predrag Ilić sa kojim je danas u braku a koji je bivši dečko poznate voditeljke Rade Radenović. Prošle godine Katarina je rodila i sina kojeg su nazvali Vukman.

Preporučujemo