BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PJEVAČICA, danas su SIROTICU svi zaboravili: Tek kad vidite na šta liči sad… PREKRSTIT ĆETE SE (FOTO)

0

Estrada je prije nekih 30 godina izgledala drugačije nego danas, jer tada je nastao i famozni turbo folk kako je poznati Rambo nazvao pravac i pjesme koje su se pravile u to vrijeme. U to vrijeme se pojavio i veliki broj novih i mladih pjevača i pjevačica, koji su najčešće imali nekoliko hitova, doživjeli instant slavu i nestali sa scene. Samo je nekoliko pjevača iz tog perioda i dalje na sceni i napravili su velike karijere, dok su se ostali našli u nekim drugim poslovima i karijerama

Jedna od pjevačica za koju se smatralo da je pred njom velika karijera i da će biti zvijezda je i Nataša Đorđević. Ona je imala nekoliko velikih hitova svojevremeno, a i danas mnogi pamte njenu pjesmu” Zaboravi broj moga telefona“. Živo joj nije bio niti malo lak i imala je mnogo teških situacija u životu, a najteže joj je bilo 2010. godine kada ju je bivši partner pokušao ubiti tako što ju je sa kolima  pokušao izgurati sa ceste. Tada je jedva izvukla živu glavu, ali je bila i veliki borac, pa je nastavila dalje.

Rekla je da je da je ona sa tim partnerom bila prekinula još godinu ranije, ali da ju je on stalno pratio i na kraju je pokušao i ubiti, pa je krenuo u potjeru za njom sa kolima, a veoma brzo ju je i sustigao i počeo udarati sa strane, kao u filmovima. Ubrzo je ona shvatila na koji način treba da vozi i vozila je pravo do policijske stanice u Mirjevu i to joj je na kraju spasilo život, jer je manijak od partnera produžio dalje.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo