BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH PEVAČICA 90-TIH, OTPEVALA HIT BEZ KOJEG NE PROLAZI NIJEDNO SLAVLJE: Danas je neprepoznatljiva, ŠOK!

0

Iako nas mediji obmanjuju i navode nas da mislimo kako je život na estradi bajan i glamurozan, činjenica je da je to jedna brutalna mašina koja proždire duše i cijeni samo one koji se prodaju i postanu samo imitacija realne osobe koja brine samo o svom imidžu i prodaji pjesama.

Takav život ima svoje posljedice, čak i kad ga živite u skladu sa svim nepisanim pravilima muzičke industrije. Najčešće gubite vašu prethodnu privatnost i slobodu, te čak ako ste došli na scenu da pravite umjetnost, tjeraće vas da komercijalizirate vaša djela kako bi na vama zaradili što je više moguće. Mnoge kratkotrajne estradne zvijezde su se iz toga izvukle nakon slave, a takva je i Ružica Čavić koja je bila aktuelna tokom 1990-ih godina. Pjesme “Mito, bekrijo” i “Sve ja to poštujem” su i danas veliki hitovi, ali Ružice nema nigdje otkako je rodila sina Pavla i postala porodična osoba.

Rekla je jednom prilikom da se opredijelila za život, a ne da bude na sceni pod svaku cijenu. I danas je aktivna u muzici kao članica ženske vokalne grupe “One Tri”, ali nije više toliko zainteresovana za veliku estradnu karijeru kakvu su joj svi redom prognozirali prije skoro trideset godina.

Ružica je sretna što je izabrala porodicu i život, a ne muzičku industriju i smatra svoje vokalne sposobnosti nekim božanskim darom koji koristi da učini svijet boljim mjestom. Na priloženim slikama sa Instagrama možete vidjeti kako Ružica izgleda danas i jasno se vidi da je sretna svojim postupcima i odlukama.

 

 

 

Preporučujemo