BILA JE FATALNA ŽENA KOJOJ JE ČAK I BAJAGA POSVETIO PJESME- Ljubovala je sa oženjenim muškarcem, imala je buran ljubavni život- SVI JE ZNATE I NIKADA NE BI NI POMISLILI DA JE ONA ZA TO SPOSOBNA (FOTO)

0

Pjevačica iz Hrvatske, Alka Vuica je nerijetko često bila tema u žutoj štampi i raznih spekulacija, a mnoge je iznenadila sa svojim priznanjem da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Kako je rekla, njena prva velika ljubav je bio bubnjar Srebrnih krila, Adi Karaselimović. Ona je tada imala samo 18 godina i upoznala ga je u jednom klubu i kako kaže, već kod prvog pogleda su planule emocije i ta veza je trajala pune 4 godine.

Nakon njega, Alka je upoznala Gorana Bregovića i Bajagu, a mediji su često pisali da su i ova dvojica muzičara bili njeni ljubavnici, a Bajga je Alki čak posvetio dvije pjesme i to Zažmuri i Sa druge strane jastuka.

O Alki se svojevremeno pisalo i o nekim njenim zabranjenim ljubavima, pa se tako pisalo da je bila u ljubavnoj vezi sa jednim političarem, da bi nedugo nakon toga Alka javno priznala da su ona i jedan oženjeni fudbaler bili u izvanbračnoj vezi, tj. da su bili ljubavnici:

”Nažalost bila sam i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču”– ispričala je svoju priču Alka.

Pretpostavlja se da je taj oženjeni muškarac bio u stvari bivši hrvatski reprezentativac, Igor Štimac, sa kojim je kasnije imala i neke javne sukobe, koji su čak bili i fizički, pa ju je on jednom čak i naglavačke izbacio iz svoga kluba.

 

 

Preporučujemo