Bila je bomba, ali smrt muža ju je DOTUKLA! Tugu je lečila hranom, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

0

Na estradnoj sceni je uvijek bio veliki broj pjevača i pjevačica koji su u jednom trenutku svoje karijere bili poznati i popularni a onda su pali u zaborav. Neki od njih su prestali da se bave pjevanjem i počeli neke druge profesije a neki i dan danas pokušavaju da povrate staru slavu.

Mnogi se sjećaju pjevačice Elme Sinanović koja je pobijedila na takmičenju pjevača amatera 1993. godine a godinu dana poslije je snimila i svoj prvi album. U cijeloj karijeri je objavila ukupno devet albuma a posljednji je izbacila prije dvije godine pod nazivom Moje drugarice koji je bio dobro prihvaćen. Ona je dugi niz godina sarađivala sa pokojnom Marinom Tucaković koja je bila najplodonosniji tekstopisac u regiji a sa svojim kolegama iz grupe In Vivo je snimila i duet Divlji snovi.

Iako se povukla sa estradne scene njeni hitovi kao što su “Gradske priče” , “Čarobno čarobno”, “Nije vetar nije kiša”, “Ah tugo” i danas se slušaju posebno na veseljima i svadbama. Elma je za razliku od većine svojih kolega postala poznata zbog svog talenta, rada i truda i za nju se nikada nije vezivao nikakav skandal.

Ona se odmah nakon što je snimila prvi album udala za jednog biznismena iz Novog Pazara  a 1997. godne je rodila kćerku koju su nazvali Hulija. Nakon što je njen muž iznenada preminuo 2019. godine Elma je od tuge i stresa jela prekomjerno i dobila je veliki višak kilograma. Onda je jednog dana shvatila da tako više ne ide i odlučila da uzme svoj život u svoje ruke i danas izgleda odlično.

Preporučujemo