BEZ IKAKVOG POVODA UVRIJEDILA MNOGE TE IZAZVALA NEMIR U JAVNOSTI: “Alo ženo TRGNI SE I SABERI!” – Karleuša i Marija reagovale, “Razočarala si me..”

0

Ana Nikolić je nekim slučajem izazvala gnjev pratilaca na Instagramu nakon što je postavila video u kojem se izrugivala siromašnima koji ne mogu sebi priuštiti slavlje rođendana na luksuznim mjestima kao ona.

Nakon što je Rasta profitirao na koncertu u Beogradu, Ana je odletila u Rim te proslavila svoj 40. rođendan. Dok je na krovu jednog luksuznog hotela ispijala skupocjeno pjenušavo vino, te se snimala kako bi se pohvalila na društvenim mrežama i zahvalila svojim fanovima na čestitkama.

Dragi moji, ovim vam se zahvaljujem na prelijepim željama. Vjerujte mi, zvuči strašno, punim 40. Razumijet će me žene koje imaju toliko godina i slične probleme. – jadala se Ana, te kadar sa sebe prebacila na Koloseum.

Ako niste finansijski omogućeni da budete u Rimu kao ja, možda ćete imati samo za pogled na luksuzni hotel “Hilton” u Beogradu, za neke cipele u “Zari” i par čaša prosjeka. Ljubi vas i voli Ana. – poručuje Ana.

Ovom izjavom je izazvala nemir među pratiocima: ” Vidi se da si nesrećna pa se liječiš novim parom cipela”, “Zar samo novac kupuje sreću? Razočarala si me”..

Njezino podsmijevanje onima koji nemaju je natjeralo Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović da se oglase. Karleuša je ostavila koleginici komentar ispod videa u želji da je verbalno “ošamari”.

Preporučujemo