Kada je u javnost došla vijest da je kraljica Elizabeta II preminula, cijeli svijet je fokusiran na ovu kraljevsku porodicu. Svi prate dešavanja koja dolaze iz njihovih kuća, te se samo o njima piše i priča. Sada je na mjestu kraljice Elizabete II njen sin kralj Čarls III, a njegova supruga Kamila Parker je na mjestu kralja supruge.

Kamila Parker je bila Čarlsova ljubavnica dok je on bio u braku sa preminulom princezom Dijanom. Čarls i Kamila su se vjenčali 2005. godine i od tada su u braku. U ponedjeljak je održana sahrana kraljici Elizabeti II, te su svi pomno pratili gestove i pokrete tijela svih prisutnih, a naravno prvi u redu bili su članovi njene porodice. Sada se fokus vratio ponovo na princezu Dijanu, za koju se pisalo i vezala priča da nije imala najsjajniji odnos sa preminulom kraljicom.

Svi su znali da kraljevska porodica princezu od Velsa, Dijanu, i nije mnogo voljela, ali cijeli svijet i dan danas voli i žali Dijanu. Ona je mnoge kupila svojim ponašanjem i razmišljanjem, koje se većinu vremena nije poklapalo sa kraljevskim normama. O njenom stilu oblačenja priča se i dan danas, te mnogi pokušavaju da kopiraju njen stil. Čak su mnogi uvidjeli i da je upravo Kamila Parker pokušala u par navrata da iskopira njen stil.

Ona je jedno vrijeme glumila prijateljicu Dijani i više puta je isticala kako je sretna što je s Čarlsom. Kamila je očajnički pokušavala da dobije poštovanje cijelog svijeta, te je pokušala i da se oblači kao preminula princeza. Pored toga, pokušala je da iskopira njenu poznatu osvetničku haljinu, a cijeli svijet joj se zbog ovoga smijao.

Preporučujemo