BEOGRAĐANKA SVETLANA ZBOG MUŽA OTIŠLA NA SELO: Ali, tamo je dočekala svekrvina tortura, na SAHRANI sve eksplodiralo!

0

Posljednjih godina sve više mladih ljudi napušta sela i prelazi u gradove a veliki je broj i onih koji odlaze sa Balkana u zapadne zemlje u potrazi za boljim životom. Rijedak je slučaj da se neka djevojka iz grada zbog ljubavi preseli na selo ali da i takvih ima pokazuje priča Svetlane iz Beograda koja je svog muža upoznala na fakultetu a on je bio rodom iz jednog sela u okolini Knića u Šumadiji.

Njih dvoje su se vrlo brzo zaljubili i ona ga je upoznala sa svojim roditeljima koji su Gorana prihvatili objeručke. Nakon što su odlučili da će se vjenčati Goran je Svetlanu odveo u svoje rodno selo i upoznao sa svojim roditeljima i taj susret je prošao odlično. Svetlana je ispričala kako je njena svekrva bila mila i divna žena koja se trudila da joj ugodi na svaki način.

 

Goranovi roditelji su bili bogati i imali su mnogo zemlje i ljude koji su za njih radili i Svetlani se svidjela ideja da tu živi i odgaja svoju djecu u prirodi. I ona i Goran su napustili fakultet i preselili se kod njegovih roditelja  a ubrzo su stigla i djeca a svekrva joj je mnogo pomagala oko njih.

Međutim vremenom je primjetila kao svekrva pokušava da je istisne a to se moglo vidjeti po nekim sitnicama. Međutim situacija je eskalirala kada su u goste došli svekrvina sestra i muž. U tom trenutku je Svetlana u sobi presvlačila bebu i nije odmah izašla da ih pozdravi a njena svekrva je pobjesnila. Kada su oni otišli rekla joj je da se kod njih u kući sve ostavlja kada dođu gosti i  da je red da se dočekaju sa kafom i ratlukom. Ostatak pročitajte ovdje.