BEOGRAĐANIN (31) UŠTEDI SA PLATOM OD 42.000 ČAK 1.000 EVRA ZA 3 MESECA: Uveo je SISTEM 3 KOVERTE i on provereno funkcioniše, PROBAJTE ODMAH I VI!

0

U našoj regiji se i prije pandemije korona virusa i rata u Ukrajini koji su doveli do ekonomske krize u cijelom svijetu teško živjelo. Zarto je veliki broj porodica i mladih ljudi odlučio da sreću i bolji život potraže u zapadnim zemljama jer je pored toga što je nezaposlenost velika radnik i koji ima posao jako slabo plaćen.

Svjedoci smo da u posljednja dva mjeseca od kako je Rusija počela rat u Ukrajini cijene osnovnih živtnih namirnica skaču svaki dan i sve je teže sastaviti kraj sa krajem ali ipak postoji način i da se uštedi ako smo dovoljno disciplinovani. Tako je jedan beograđanin koji ima 31 godinu za Kurir objasnio kako je uspio za tri mejseca od plate koja iznosi 42 hiljade dinara uštedjeti 1000 eura.

Naravno istakao je odmah na početku da je za to prije svega zahvalan roditeljima sa kojima živi ali je objasnio i sistem koji ima. On je rekao da je do prije tri mjeseca bio nezaposlen a kada je dobio posao u administraciji u jednoj građevinskoj firmi odlučio je da će pokušati da uštedi svaki dinar koji bude mogao. On je istakao da čim dobije platu odmah kupi 200 eura i ostavi ih u posebnu kovertu i zaboravi da one postoje.

On je istakao da je ključna u svemu stroga disciplina a on ima još dvije koverte. U jednoj čuva novčanice od 1000 i 2000 dinara a kada ih rasitni na kraju dana iz svog novčanika vadi sve novčanice od 10, 20 i 50 dinara i odvaja ih u posebnu kovertu. On sa sobom nikada ne nosi puno novaca nego samo onoliko koliko mu je taj dan potrebno za trošak. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo