Beograđani poludeli za ovim biznisom! Ulaganje SAMO jednom, održavanje minimalno, a pare SAME STIŽU!

0

U današnje vrijeme kada je ekonomska situacija i više nego loša, jako teško je zadržati i postojeći posao jer je posla sve manje, plate kasne, a svi privatnici i firme se vade na trenutnu situaciju sa korona virusom. Zato se ljudi sve više odlučuju na neki sopstveni biznis, ali jednostavno ideja nema, a i kada ih ima, onda se nema novca za početna ulaganja. 

Mi smo već par puta pisali o biznisima koji se mogu raditi na ovim područjima bez eura ulaganja, a jedno odd njih je “branje” puževa, koje dnevno mogu da donesu između 3 i 5 hiljada dinara, mežutim, to niko ne želi da radi. Stočarstvo je također jako profitabilna grana, a to mladi također ne žele da radem jer je teđak i prljav posao. 

Također, kreće sezona branja jagoda, malina i ostalih voćki, a dnevnice na nivou idu i do 5,000 dinara, ali ni to niko ne želi da radi. Mi daas govorimo o jednom poslu za kojeg su ulaganja minimalna, a novci dolaze iz dana u dan, pogotovo ako ste u Beogradu, ili nekom drugom velikom gradu u Srbiji ili regiji. 

Primjera radi za garažu ako je imate u vlasništvu, potražnja je i više nego porasla, a cijene se kreću od lokacije do lokacije, to jeste od 50 do 200 eura na mjesec, a ulaganja su puno manja nego kada rentate stan ili kuću. Inače, cijena garaže je oko 850 eura po kvadratu, tak oda to i nije toliko loša investiciija ako se mislite baviti ovim biznisom. Da li ste ikada razmišljali u ovome pravcu?

Preporučujemo