Pjevačica Ana Bekuta je nedavno ostala bez svog životnog saputnika poznatog srpskog političara Miluttna Mrkonjića Mrke sa kojim je živjela posljednjih devet godina i od tog gubitka se jako teško oporavlja. Iako mnogi misle drugačije Ana nikada nije imala neki raskošan život niti je uživala u velikom bogatstvu a jedno vrijeme je bila i podstanar.

Ona je prije Mrke bila u vezi sa muzičarem Predragom Vidovićem a u jednom intervjuu je govorila o teškom periodu koji je imala u životu. Sve se dešavalo kada je njena karijera bila na vrhuncu i kako kaže nikada se ne bi ponovo vratila u to vrijeme. Ona je plaćala kiriju za iznajmljeni stan na Senjaku i pozajmljivala čekove i na jedvite jade dolazila do cigareta.

Tada je njena sestra Milina bila nezaposlena a druga je radila kao medicinska sestra dok je njihov otac bio teško bolestan a pošto nije bilo mjesta u bolnici infuziju i lijekove je primao u njenom iznajmljenom stanu. To su bile teške godine a njen sin Igor je tada bio u vojsci i ona se staršno plašila za njega jer je bio stacioniran na Kosovu.

Bekuta nikada nije dobila nikakav kredit ni plac a ni stan niti je ikada zaradila na tuđoj nesreći. Ona je istakla da se sama izborila da njena porodica opstane i zbog toga je jako ponosna na samu sebe. Inače malo je poznato da je Bekuta kao podstanar živjela u stanu koji pripada estradnom paru Biljani Jevtić i Aci Iliću o čemu je jednom prilikom pričao i Aca i rekao je da je u tom stanu Bekuta bila oko sedam godina a nakon toga je uspjela sama sebi da kupi stan.

Preporučujemo