Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela: Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

0

Proteklih dana, objavljene su nove divne vijesti iz porodice Đoković koje su oduševile sve njihove obožavatalje. Šaška Veselinov i Novakov brat, Đorđe Đoković, ostvarili su se u ulozi roditelja po prvi put i dobili malog nasljednika Aleksandra.

Opis fotografije nije dostupan.

O životima porodice Đoković do sada smo mogli pročitati bezbroj medijskih članaka, a najveće interesovanje pokazano je za našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića i njegovu suprugu Jelenu. S obzirom da je poznato da oboje vole prirodu, te da su skloni životu izvan urbanih dešavanja i gužve, mnogi su se se pitali kako izgleda dom najpopularnijeg bračnog para.

Najbolji teniser svijeta sa svojom porodicom, pronašao je mir u selu Pavlovci, u blizini Fruške gore nedaleko od Rume. Njihova raskošna vila okružena je šumom i prelijepom prirodom, a u posljednje vrijeme porodica Đoković često boravi u svojoj oazi mira, iako im putovanja po svijetu i velike obaveze često remete planove.

Njihov dom sakriven je od radoznalih očiju javnosti, ograđen je visokom betonskom ogradom, a pogled ka kući moguć je jedino sa druge strane jezera, što im svakako odgovara s obzirom da žele zadržati svoju privatnost koliko god je to moguće. Ogromno dvorište daje mogućnost sigurne zabave za njegovog sina Stefana i kćer Taru, čijim će se igrama ubrzo pridružiti i mali Aleksandar kao najmlađi član porodice Đoković. S obzirom da su ovih dana izuzetno raspoloženi zbog poroda, mogli smo vidjeti i gala zabavu koja je upriličena povodom toga, a na društvenim mrežama su veoma brzo osvanuli snimci velikog vatrometa koji je došao iz njihove luksuzne vile.

Preporučujemo