BASTIJAN JE BIO 7 GODINA U VEZI KADA JE ODLEPIO ZA ANOM: Ona ga je odbila, ali on nije imao nameru da odustane, evo kako je osvojio!

0

Ana Ivanović je sasvim sigurno najljepša srpska teniserka koja je bila i dosta uspješna u svojoj karijeri. Kao što je poznato ona je udata za nekadašnjeg poznatog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka i imaju dva sina Leona i Luku.

Njih dvoje i danas žive ljubavnu bajku a malo je poznato da se Bastrian zaljubio u Anu iako je sedam godina bio u vezi sa glumicom i manekenkom Sarom Bradner i svi su očekivali i da se njih dvoje vjenčaju. Međutim nejmu je za oko zapala Ana kojom je postao očaran i pokušavao je da je upozna preko jednog zajedničkog prijatelja.

Ana ga je odbila bez pardona i iako bi mnogi tada odustali ovaj muškarac koji je i na terenu bio poznat kao neko ko se nikada ne predaje nije ni pomišljao na to. On je odlučio da Ani sam pošalje poruku i napisao joj je da bi volio da je upozna a ona mu je rekla da će to vrlo rado uraditi ako im se nekada životni putevi ukrste. Međutim Bastian nije čekao na sudbinu nego je odmah kupio avionsku kartu za Njujork u kojem je Ana učestvovala na US Openu te 2014. godine.

Upoznala ih je kćerka trenera košarkaša Bajerna Svetislava Pešića, Ivana, i njih dvoje su u početku bili samo prijatelji ali su ubrzo uplovili u romansu koju su željeli da sakriju od javnosti. Ipak sve se saznalo kada su ih paparaci uhvatili kako se šetaju Mnehetnom držeći se za ruke. Njihovo vjenčanje je održano 2016. godine u Veneciji a ovaj događaj je ispratilo preko 200 medija iz cijelog svijeta.