BANJALUKA U STRAHOVANJU: Monstruozni čin jednog muškarca nad četiri maloljetne sestre – Godinu dana činio strašan zločin nad djecom, a evo o čijoj djeci se radi!

0

Drugostepeno suđenje održeno je u Vrhovnom sudu Republike Srpske po žalbi Dragana B. iz Laktaša koji je u julu prošle godine osuđen na 19 godina zatvora zbog napastvovanja četiri maloljetne sestre.

Aleksandar Jokić, avokat odbrane Dragana B, osporio je tokom suđenja zakonitost dokaza i to saslušanja djece od stane psihologa, te nalaza i mišljenja ginekologa, tako i pravnu kvalifikaciju djela.

Okružni sud u Banjaluci je prošle godine u julu, osudio Dragana B. iz Laktaša na 19 godina zatvora zbog strašnog čina koji se desio nad četiri maloljetnice. Jedna je rođena 2005. godine, druga 2007. a treća 2008, te je učinio “druge polne radnje” nad djevojčicom koja je 2013. godište.

Ovo su djeca od njegove ljubavnice M.J. protiv koje se vodi odvojen postupak, sumnja se da je u više navrata pred maloljetnim ćerkama imala odnose sa optuženim.

Što se ovog suđenja tiče, tema je bila zatvorena za javnost. Radi zaštite djece, ne smije se objavljivati puni identitet majke i optuženog, kao ni detalje optužnice.

Sumnja se da je sa djevojčicama imao polne odnose u njihovoj a i svojoj kući od marta 2019. godine do februara 2020. godine, tada je i monstruozni slučaj otkriven.

Preporučujemo