Branislav Mojićević, poznat i kao Bane, poznati je folk pjevač iz Srbije. Rođen je 20. kolovoza 1986. godine u Kraljevu. Tokom trećeg razreda srednje škole, Branislav se odlučio na audiciju za Zvezde Granda. Tamo su njegovi talenti vrlo brzo uočeni, te su ga smatrali zvijezdom u usponu. Pobjeda na natjecanju dovela je do produkcije njegovog debi albuma za Grand produkciju. Na polufinalnoj večeri Beovizije 2007. popeo se na pozornicu i s Tanjom Savić izveo pjesmu “Simpatija”. Ukupno su zauzeli 12. mjesto, a prema glasovima publike 8. mjesto. Izašao je kao pobjednik druge sezone “Tvoje lice zvuči poznato”. Trenutno radi kao sudija u programu za decu “Neki Novi Klinci” uz Radu Manojlović, Milana Topalovića Topalka i Milicu Todorović.

Prije više od deset godina Bane Mojićević debitirao je u Zvezdama Granda i osvojio natjecanje. Svojim izgledom privukao je pozornost mnogih djevojaka, no on nije odlučio iskoristiti svoj izgled ili novostečenu slavu kako bi ih osvojio. Unatoč uvriježenom mišljenju, bio je poznat kao skromna osoba koja je nalazila zadovoljstvo u konvencionalnoj vezi s Milicom, običnom ženom, s kojom je imao sina i kćer. Ipak, prije tri godine njihov je brak doživio kraj. Nakon toga, Bane je procvjetao.

Prošle godine pjevač je izjavio da je zaljubljen i da je taj osjećaj obostran jer ima djevojku. Ovaj ljubavni život nije imao nikakve veze s njegovom javnom osobom ili poslom. Izjavio je da radije održava ravnotežu između javnog i osobnog života. Što se tiče izbora partnera, težio je ženama koje su mirne, neupadljive i suzdržane. Prema njegovim riječima, bilo je bitno da se obje osobe povežu na dubljoj razini kako bi održale smislenu vezu. U vrijeme intervjua bili su zajedno nekoliko mjeseci.

Na nedavnoj proslavi prvog rođendana sina Ivane Pavković i Petra Mitića, solo je bio Bane Mojićević. Ovo je pokrenulo pitanja o statusu njegove veze s djevojkom koju je prethodno spomenuo, jer nije sigurno jesu li još uvijek zajedno. Bilo je nemoguće ignorirati promjene u izgledu pjevačice, bilo da su one posljedica starenja ili posljedica duboke ljubavi. Kosa mu je počela sijediti, a ten mu je postao primjetno blijed. Unatoč tim promjenama, postojala je jedna konstanta: njegov osmijeh, koji je ostao blistav kao i uvijek.

Preporučujemo