Balerina je ipak važnija od supruge: Istina o TAJNOM ŽIVOTU Žike Todorovića (FOTO)

0

U današnje doba morate biti zaista aktivni na društvenim mrežama poput Instagrama, Facebooka, TikToka i drugim stranicama tog tipa da biste održali neki vid prisutnosti i popularnosti. S time se moraju nositi i nove zvijezde i veterani estrade koji se takmiče za pažnju fanova i pratioca na svakom koraku.

Neki zaista pretjeruju s time i nemaju mjeru, dok neki to rade više iz zabave na neki umjeren način pa tako samo grade mrežu pratioca. U drugu kategoriju možemo svrstati čuvenog glumca i muzičara Srđana Todorovića kojega svi zovu Žika. Instagram profil je napravio prije više od godinu i popularan je. Često ćete ga vidjeti na nekim simpatičnim slikama u njegovom fazonu i poprilično je jasno da Žika pokušava ostati koliko toliko u dodiru sa omladinskom kulturom i načinom života. Danas vam pišemo o jednoj objavi kojom je kompromitovao privatnost važne osobe ali također pokazao koliko je voli i cijeni.

Snežana Matić je čuvena balerina koja je glumcu Bori Todoroviću podarila Srđana kao i kćerku Danu koja je završila studij glume u Londonu ali je postala spisateljica. Ova gospođa je decenijama odbijala da se pojavljuje u javnosti jer nikad nije voljela pažnju medija i estrade, ali ste mogli doći gledati njene nastupe.

Očito je da je Srđan pokupio dosta teatralnosti i od oca i od majke, i na objavi koja je nedavno završila na Instagramu možemo da vidimo majku i sina kako uživaju u šetnji. 81-godišnja Snežana se dobro drži i na slici se vidi kako je sin Žika ljubi u obraz.

 

 

 

Preporučujemo