Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!

0

Ljudsko tijelo je, iako danas imamo jako naprednu tehnologiju u mnogim segmentima još uvijek nepoznanica i dovoljno govori podatak da prema nekim istraživanjima mi koristimo samo 10 posto kapaciteta naših mozgova.

Kada su u pitanju žene i njihova reproduktivna moć poznato je da ona slabi kako se ulazi u godine i da nakon menopauze pripadnice ljepšeg spola ne bi trebale da ostanu u drugom stanju. Međutim i tu ima iznimaka a jedna od njih jei Mišel Hol koja je po riječima doktora u menopauzu ušla prije pet godina. Ona je tada imala 4 djece i dvoje unučadi i rečeno joj je da ne posoji mogućnost da zatrudni.

Ona je nakon nekog vremena počela da osjeća bol u stomaku ali je mislila da je u pitanju lupus koji je mučio godinama. Međutim nakon što joj je počeo rasti i stomak otišla je na pregled i ustanovljeno je da je u 26-om mjesecu trudnoće što je za nju ali i njenu porodicu bio veliki šok. Njena trudnoća je okarakterisana od strane liječničkog tima kao gerijatrijska i zakazan je porod na carski rez.

Mišel kaže da je svake sedmice išla na pregled kod ginekologa i bilo joj je jako neprijatno u tom periodu zbog pogleda ljudi koje je sretala na ulici. 27. decembra je rodila sina koji je imao probleme sa diasanjem i apneje dok je spavao pa su ga liječnici držali pod stalnim nadzorom prvih nekoliko dana. Srećom sve se dobro završilo i Holovi su bili presretni što mogu svoga sina odvesti kući. Akušer koji je porodio Mišel je rekao da je njen slučaj jako rijedak i da je najstarija žena koju je porodio prije nje imala 48 godina.

Preporučujemo