Baka Dragica tražila novac od ćerke da bi čuvala unuka: OVAJ POTEZ JE ZAPALIO INTERNET, PLJUŠTE KOMENTARI!

0

Jako dobro se zna da bake-nene i dedovi vole svoju unučad čak i više od rođene dece, pa im zato teško ne pada da ih paze i čuvaju, jer im je to vreme koje provedu sa njima neprocenjivo. Čak ih i podmlade, a znamo svi po tome kako se sada ponašaju Ceca i Goca Božinovske, koje su faktički u jako mladim godinama postale bake. 

Prva Ceca ne skida osmeh sa lica, i konstantno žuri kući da bi bila sa svojim unukom. Međutim, sam Veljko ne dozvoljava da ga ćžene previše ne razmaze, pa tako i on sa njim provodi jako puno vremena, što je i dobra stvar za jednog dečaka. Moderni roditelji danass sve više i više vole opciju da im dete ide u vrtić, a oni koji i nemaju toliko novca za rassipanje, odlučuju se za svoje roditelje, koji ako su zdravi rado pričavaju njihovu decu. 

Ako oba roditelja rade, to je najmanje 8 sati dnevno, a baka i deka ako su u penziji to im je idealna opcija da malo ubiju vremena. Međutim, uvek imamo izuzetaka, a najbolji primer je ova mlada baka iz Australije, koja je u doba pandemije radila od kuže, ali je isto tako morala čuvati i svoga unuka. 

Ona je bez pardona od zeta tražila 15 dolara po satu, a on je mogao da plati tek 10 dolara jer je kriza više nego velika. Tu je došlo i do svađe, a moderna baka se toliko uvredila, da je celu priču podelila na ssvoj profil na Facebooku a tamo su je razapeli sa negativnim komentarima, a ona je nedugo nakon toga izbrisala svoj status.

Preporučujemo