BAKA (94) saznala da je MUŽ VARA! Ono što je uradila je legendarno, na internetu su to pogledali 44 MILIONA PUTA! SMISLILA PAKLENI PLAN NJEGOVOJ LJUBAVNICI…

0

Starije ljude obično doživljavamo samo kao bake i dede, ponekad se sažalimo na njih ili su nam simpatični, ali uvek zaboravimo da su i oni nekada bili mladi i da se u njihovom životu svašta dešavalo, ne trebamo zaboraviti da su neki od njih možda bili biznismeni, možda avanturisti ili uspešni na nekom polju svog delovanja, ili su bili kriminalci, možda i alkoholičari, uglavnom imaju ispisane svoje životne knjige.

Mi vam danas donosimo priču jedne 94-godišnje bake Doris, čiju je ispovest snimio njen unuk i objavio na Facebooku gde je dostigla oko 13 miliona pregleda na TikToku i neverovatnih 44 miliona na Facebooku. Baka nam u videu priča kako se osvetila mužu koji je varao kada je bila mlada. Pošto je saznala za prevaru i otkrila ko je ljubavnica njenog supruga, ona se sa njom sprijateljila bez da joj išta otkriva o sebi.

Tako je jednom prilikom svoju navodnu prijateljicu pozvala na piće i tako je napila da je ova zaspala sa glavom u tanjiru. Doris je pozvala svog muža i rekla mu da dođe po “svoju djevojku”. Osim toga Baka Doris je na društvenim mrežama otkrila još neke detalje iz svog života, kao naprimer da je imala dva muža alkoholičara i da je rodila petoro dece.

Posle drugog razvoda radila je tri posla kako bi izdržavaala porodicu. Kasnije je otvorila vrtić u kom su roditelji plačali shodno svojim mogučnostima, a samohranim majkama je pazila decu bez naknade, jer ih je dobro razumela. Video možete pgledati ovde.

Preporučujemo