BAHATO DO KOSKE! RAČUN IZ RESTORANA U KOPAONIKU RAZBESNEO NAROD: SAMO POGLEDAJTE ŠTA JEPLAĆENO 2.500 DINARA! SVI SU U VELIKOM ŠOKU!

0

Danas za vas imamo jako zanimljivu priču koja dolazi iz Srbije. Iz ove države možemo da čujemo gomilu neobičnih, veselih, lijepih, ali i tužnih i tragičnih priča. Po naslovu današnjeg članka ste mogli da zaključite da se radi o računu na Kopaoniku.

Svi se sjećate ljetne sezone, kada su rutisti bili jako bijesni zbog cijena koje su skočile dok je u jeku bila ljetna sezona. Pa smo tako imali par razočaranih turista koji su se žalili. Danas je situacija slična, ali se radi o zimovanju, a kada je zimska sezona Kopaonik je raj za turiste, a svima je poznato da lokali koji se nalaze na dobrim lokacijama imaju izrazito visoke cijene.

Jedna djevojka je podjelila sliku na kojoj se nalazi račun koji je dobila u jednom kafića na Kopaoniku. Naime, samo 2 čaja je platila 700 dinara, a ostala je u velikom šoku. Na računu stoje i dvije kafe, sok i voda pa je sve ispalo čak 2.470 dinara.

Preporučujemo