BACILA DETE PA SKOČILA ZA NJIM?! Komšinica iz Mirijeva ispričala šta se jutros desilo: Tražila ključ od krova, bila problematična! (FOTO)

0

Ni danas nemamo nimalo lijepe vijesti a radi se o slučaju koji je jutros potresao Beograd i cijelu Srbiju. Naiem u naselju Mirjevo je došlo do tragedije kada je žena prvo bacila svoje petogodišnje dijete sa trećeg sprata a onda i sama skočila sa zgrade.

Njihova košinica je za medije rekla da je ova žena imala problema i da je po cjeli dan vikala i vrištala te da je pila tablete za snmirenje a naovdno je i zlostavljala svoje dijete. Majka čiji su inicijali M.K. je tražila ključ od zajedničke terase pod izgovorom da želi da svom sinu pokaže pogled sa nje a nakon toga je u ulici Grge Jankesa došlo do horor scene.

Komšinica koaj je svjedočila jezivom prizoru je vidno potrešena rekla kako je čula udarac i kao da je nešto puklo a onda je vidjela kako dijete leži na pločniku a zatim se i žena strmoglavila sa zgrade. Jedan od stanara zgrade je prvi pritekao u pomoć i dozivao je dijete ali mu ono nije odgovaralo.

Navodno ova žena nije mogla da se pomiri sa razvodom od oca svog sina koji je odmah nakon što je obaviješten o svemu stigao na mjesto događaja i koji je dao iskaz policiji a navodno je rekao kako je ona ovo najavljivala. Prema informacijama koje su posljednje stigle dječak se nalazi na reanimaciji dok je kada je u pitanju majka dijagnostika još uvijek u toku a oboje su bili u svjesnom stanju kada su kolima hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.