Baba Anabela KOPA PO KONTEJNERU! Pomahnitala i napala novinarku Kurira koja je snimala… Grebala je, POTRGALA SVE SA NJE! Užas…(VIDEO)

0

Glavna vest u srpskim medijima u poslednjih 7 dana jeste porođaj Lune Đogani, a svi mediji i društvene mreže su samo pisale o njenom porođaju. Novinarske ekipe su bukvalno visele ispred njenog stana, samo da je usnime kada krene u bolnicu na porođaj. Te slike su svakako bile skupe i jako tražene jer, društvene mreže su vapile za noviom detaljima. 

Sada je izašla informacija kako su njihovi fanovi na Instagramu skupili skoro 30.000 eura i to za kupovinu novog stana za Lunu i Marka. Eto, dokle je sve to otišlo, kada se mora skupljati za njihovu nekretninu, a jako se dobro da njih dvoje zarađuju jako dobro. Tako je nedavno izašla i informacija da njih dvoje samo od You Tubea na mesečnom nivou zarađuju i do 12.000 evra! 

Sada se nameće pitanje, da li je njima zapravo potrebna pomoć, jer ako se dobro sećamo njima je još Anabela kupila stan kada je Luna izašla iz Zadruge, za koji je inkasirala skoro 100.000 evra. Sada je Anabela opet pokazala svoju nervoznu i gadnu narav. Naime, novinarka Kurira je došla ispred ne bi li uzela izjavu od novopečena bake, ali je ona bila sa kumom, te su krenuli tražiti ključ od stana kojeg su bacili zajedno sa smećem. 

Novinarka je u tom trenutku krenula da slika, a kada je Anabela shzvatila šta radi, prišla joj je sa kumom koji ju je uhvatio sa leđa, a Anabela ju je grebala i otimala telefon. Obrisala je slike, a onda je pristalla na intervju, međutim na Google drive su ostale slike, tak oda Anabeli nije uspeo plan brisanja fotki..

Preporučujemo