Jovan Memedović je jedan od najomiljenijih novinara i voditelja u Srbiji koji iza sebe ima karijeru koja traje već decenijama. On se proslavio putopisnom emisijom Samo prirodno čiji je i autor a koja gledaocima prikazuje i upozaje ih sa različitim dijelovima Srbije.

Kada je u pitanju njegov privatni život ponzato je da iza sebe ima jedan propali brak ali nikada u javnosti nije govorio o razlozima koji su doveli do razvoda. Sve se desilo daleko od očiju javnosti prije osam godina i svi su bili iznenađeni kada su saznali da Jovan i Mirjana nisu više zajedno. Par ima i dvoje zajedničke djece sina Uroša i kćerku Maju a u njihovom razlazu nije bilo ništa burno i sve su završili bez grubih riječi i ostali su u korektnim odnosima.

Kada dođe do razvoda uvijek se pretpostavlja da je u pitanju neka treća osoba ili da se ljubav jednostavno ugasila ali kod Jovana i njegove supruge to nije bilo u pitanju. Naime zbog posla kojim se bavi Jovana skoro nikako nije bilo kod kuće i vrijeme je provodio na putovanjima u raznim dijelovima svijeta.

Kada bi se iz prirode vratio u Beograd i gradsku vrevu nije se osjećao dobro iako je znao da ga čekaju djeca i supruga i najveći dio svog slobodnog vremena je provodio ne sa njima nego sam u vikendici koju ima na planini i u kojoj i dan danas provodi svaki slobodan trenutak. Ovakvo njegovo ponašanje Mirjana nije mogla više da trpi jer se osjećala ko i da nema supruga i to je bio glavni razlog njihovog udaljavanja i razvoda.

Preporučujemo