Mirosalav Ilić je jedan od najcjenjenijih pjevača narodne muzike na ovim prostorima koji iza sebe ima karijeru dugu preko pola vijeka i kojeg su mnogi smatrali najvećim gospodinom na estradi.

Međutim njegov ugled je poljuljan zadnjih nekoliko pgdina zbog dešavanja u privatnom životu odnosno zbog njegovog ponašanja kada je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović podigla tužbu protiv njega za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom. On je na sve moguće načine pokušavao da izbjegne davanje DNK uzorka i zbog toga su ga mnogi osudili jer nije ni prvi ni posljednji pjevač koji ima vanbračno dijete.

Prije nekoliko dana je suđenje gotovo i donesena je presuda po kojoj je utvrđeno da su Miroslav i Devin biološki otac i sin što je Mira odmah objavila na društvenim mrežama dok Miroslav nije želio da daje nikakve komentare. Pjevača je cijelo vrijeme podržavala njegova supruga Gordana sa kojom je u braku 50 gdoina i koja je nekoliko puta u javnosti ustvrdila kako je Mirjana lažljivica a Mirjana je sada po prvi put pomenula i nju na svom profilu na društvenim mrežama.

Ona je u svojoj objavi pomenula kako je jednom prilikom Gordana izjavila da to što Devin fizički liči na Miroslava ne mora da znači da mu je on otac. Dodala je ironično da i Gordana liči na Tanju Bošković ali ipak imaju različite očeve a objavila je i fotku Miroslavove supruge. Mira uporno ističe kako je ona u ovom procesu vodila bitku i za druge majke i djecu koja se nalaze  u položaju u kojem je bila i ona  te kako treba mijenjati loše zakone.

Preporučujemo