AUUU, MOŽE DA PARIRA I CECI PO LJEPOTI! Isplivale fotke CECINE “SVEKRVE” – Na ovo niko ne može ostati IMUN, snajka već puca! (FOTO)

0

Cijeli, tek istekli januar ove 2021. godine je glavna vijest na estradi Srbije bila nova ljubavna veza pjevačice Cece Ražnatović, te se saznalo da je odabranik njenog srca biznismen Bogdan Srejović koji je devet godina mlađi od Cece i koji je trenutno menadžer jednog poznatog beogradskog restorana. Svi koji poznaju Cecu kažu da se u posljednjih nekoliko mjeseci ona jednostavno preporodila i da je dugo nisu vidjeli tako stalno raspoloženu i nasmiješenu. Bogdan inače nije iz svijeta estrade, ali ima kontakata sa mnogim ljudima iz toga svijeta, pa su se tako Ceca i on i upoznali na rođendanu njihove zajedničke prijateljice. svi su odmah vidjeli da postoji hemija između njih dvoje, razmijenjeni su brojevi telefona i tako je sve krenulo

Od tada se njih dvoje bukvalno ne odvajaju jedno od drugoga, a romansa traje već nekoliko mjeseci i sve do skora nisu sa njom željeli da izlaze u javnost. U međuvremenu Ceca više vremena provodi u Bogdanovom stanu nego u svojoj vili na Dedinju, a njih dvoje su bili zajedno i na zimovanju na Jahorini, a sa njima je bila i Bogdanova kćerka Iskra.

Saznalo se da se Ceca upoznala i sa Bogdanovom majkom, i to preko video poziva, jer Bogdanova majka je trenutno u Londonu, a sada su mediji došli do nekih fotografija na kojima se vidi i kako izgleda Bogdanova majka, te se može reći da će Ceca imati veoma zgodnu svekrvu, ako se desi vjenčanje o kojem se sve više priča. Izvori kažu da je Bogdanova majka zadovoljna izborom svoga sina, a kako će dalje sve to ići tek treba da vidimo.

 

Preporučujemo