AU! NAJKOTROVERZNIJI PJEVAČ NA SVIJETU OPTUŽEN ZA NAPASTOVANJE! Pet žena opisalo zastrašujuće detalje o njegovom zlostavljanju- ODGOVORIO NA OPTUŽBE- UŽAS (FOTO)

0

Poznata holivudska glumica Evan Rejčel Vud je ovih dana u ispovijesti otkrila šta je sve doživljavala u svojoj trogodišnjoj vezi sa kontroverznim pjevačem Merlinom Mensonom, te je u svojoj ispovijesti i optužila pjevača za zlostavljanje. Ona je na društvenim mrežama napisala kako ju je pjevač godinama izmanipulisao te da joj je isprao mozak. Nakon ove njene zaista brutalne ispovijesti, veoma brzo su se javile i neke druge žene, sa veoma sličnim optužbama, a sam Menson je poručio da su izjave tih žena u stvari ništa drugo nego ”iskrivljena stvarnost”

Naime, Mensonova izjava se pojavila samo nekoliko sati nakon što je čak pet žena detaljno opisalo zastrašujuće slučajeve seksualnog zlostavljanja, kao i emocionalnog zlostavljanja koje su doživjele sa njegove strane, a pjevač je rekao sljedeće:

“Očigledno je da su moj život i moja umjetnost odavno magnet za polemiku, ali ove nedavne tvrdnje o meni su užasna iskrivljenja stvarnosti. Moje intimne veze su uvijek bile u potpunosti sporazumne sa partnerima istomišljenicima. Bez obzira na to kako, i zašto, drugi sada odlučuju da pogrešno predstavljaju prošlost, to je istina”, poručio je Merilin na svom Instagramu.

Na sve to se javila i jedna od zlostavljanih žena , koja je na društvenim mrežama napisala ove riječi: “Bila sam emocionalno zlostavljana i terorisana. Zaključavana sam u sobu kada sam bila ”loša“, ponekad prisiljena da ga slušam kako zabavlja druge žene. Držana sam podalje od određenih prijatelja ili ako to ne učinim, prijetio bi da će im nauditi”.

Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati ovaj slučaj i da li će stvar u svoje ruke preuzeti tužilaštvo i sud

Preporučujemo