AU! – EVO GDE JE ZAPRAVO ROĐEN IGOR JURIĆ! Ovakvom OBRTU se niko nije nadao! (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko dana je u medijima i javnsoti u Srbiji podignuta velika prašina nakon što se saznalo da su Igor Jurić i Milena Popović udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića u vezi već dvije godine ali su sve držali u tajnosti.

 

Nakon što je Milena na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju a u opis stavila samo jednu riječ: Ljubav, krenuli su da se nižu komentari uglavnom pozitivni ali je bilo i negativnih a mediji su počeli da istražuju njihovu vezu pa se tako pisalo da već godinu dana žive zajedno i da su njihova djeca prihvatila njihovu vezu.

Igor je široj javnosti oostao poznat nakon što je nestala njegova kćerka Tijana za kojom se tragalo 12 dana i koja je na žalost pronađena mrtva. Tijana je nestala 26. jula 2014. godine u Bajmoku a tada je Igor bio u Belgiji i vratio se kući prvim avionom. Tijanino beživotno tijelo je pronađeno u selu Čonoplja koje se nalazi u blizini Sombora a za ubistvo je osuđen na 40 godina zatvora Dragan Đurić iz Surčina.

Igor koji je paralelno sa studiranjem na pravnom fakultetu u Novom Sadu igrao i fudbal je kasnije radio i kao fudblaski trener i to u Cirihu i Bazelu. Međuitm nakon tragičnog gubitka kćerke on se vraća u Srbiju i 2015. godine osniva fondaciju pod njenim imenom koja se bavi zaštitom bezbjednosti djece u Srbiji. Ova organizacija je do sada napravila preko 400 radionica, tribina i predavanja na ovu temu. Igor je dobio i priznanje Čovek godine 2017. koju svake godine dodjeljuje NIN. Igor je rođen u Subotici 1973. godine.