ANGELINOG MUŽA SVI ZOVU ”FANTOM IZ OPERE”- Evo kako izgleda životni saputnik jedne od NAJMOĆNIJIH ŽENA NA SVIJETU (FOTO)

0

U nastavku našeg vikend članka, malo ćemo da govorimo o stranim političaarima, a kao što i sami možete da vidite po naslovnoj slicci, govorićemo o bivšoj nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.Žena koja je u poslednjih 15 godina krojila političku svetsku scenu, sa svoje dužnosti je sišla početkom 2021 godine. 

Međutim, i dalje je u svetu politike, pa je tako postala nemački savetnik za vanjske poslove, a jedan od prvih njenih poseta na novoh funkciji je poseta Srbiji od pre par dana. Tada je sa predsednikom zemlje, govorila o jako bitnim stvarima koje su itekako bitne za celu ovu regiju. Međutim, ono što se jako malo zna o njoj jeste njen privatni život, koji je totalna misterija, a danas vam predstavljamo i njenog supruga koji je sa njom u braku pune 23 godine. Joahim Sauer je njegovo ime, a on je pozanti nemački profesor, koji obožava opere, pa ga nemci znaju i kao “Fantoma iz opere”. 

Preporučujemo