Andrija Kuzmanović ponovo sam: Nikada joj ništa nije valjalo, sad sam usamljen (FOTO)

0

U Srbiji je oduvijek bilo jako puno talentovanih glumica i glumaca a jedan od njih koji pripada mlađoj generaciji je Andrija Kuzmanović kojeg je publika upoznala u seriji Montevideo Bog te video gdje je glumio lik golmana Jakše. On je u jednom intervjuu otkrio koliko je vezan za svoju porodicu kao i to da je u njegovom odgoju učestvovala i njegova starija sestra od tetke.

Andrija koji je jako tražen nakon učešća u popularnoj seriji ima jako mnoog projekata na kojima je radio a odrastao je u velikoj zajednici koju su činili njegovi roditelji i baka te tetka Olivera i njene dvije kćerke Kristina i Simona koja je na njega imala ogroman uticaj a tako je i dan danas.

Andrija se našalio da je odrastao blažen među ženama i kada bi došao kući sa sebe bi skinuo odjeću i samo je ostavio na podu jer je znao da će to neko da pokupi umjesto njega, bili to baka ili mama ili Simona koja je od njega starija 11 godina. Simona je kako kaže njega povijala kada je bio beba a kako je odrastao preuzela je veliku ulogu u njegovoom razvoju.

Kada je u pitanju njegova profesija ona je jako subjektivna i nikada joj nije valjalo šta god on uradi. Njemu su njene kritike davale energiju da radi još bolje i tek nedavno mu je priznala da je zadovoljna njime. Andrija koji se odvojio od porodice i živi sam kaže da mu zajednica jako nedostaje i da osjeća veliku prazninu kada se vrati u prazan stan i usamljen je. Zato vrlo često ode kod svoje mame gdje mu je najljepše i mirisi u njenoj kući ga podsjete na djetinjstvo i odrastanje.