ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM! Ljubili se pred svima, svi su gledali u NJEN STOMAK! (FOTO)

0

Tokom prethodnog mjeseca, osvanula je vijest da je poznata regionalna glumica, Anđelka Prpić završila u zagrljaju novog dečka, a nedugo nakon toga objavljene su i vijesti da je ostala u drugom stanju. S obzirom na njenu popularnost, javnost je postala izuzetno zainteresovana da sazna više detalja, pa su tako mediji otkrili da je Anđelka ostvarila novu vezu sa najboljim prijateljem svog bivšeg supruga.

Nedugo nakon toga, Anđelka je bila izložena velikom medijskom linču i veoma brzo je postala glavna tema svih medija, dok se na društvenim mrežama još uvijek vode brojne rasprave o njenim postupcima. Iako su svi očekivali da se glumica javno oglasi povodom brojnih kritika i medijskih navoda, to se još uvijek nije desilo, međutim, njen otac je nedavno kazao da ona ne želi da se osvrće na negativne komentare, a krtikama koje su uslijedile, ne pridodaje naročit značaj.

Proteklih nekoliko dana, objavljene su nove fotografije na kojima je Anđelka uslikana tokom održavanja jednog događaja, a društvo joj je pravio upravo njen novi odabranik. Kako smo mogli vidjeti po fotografijama, osmijeh sa lica nisu skidali tokom čitave večeri, ljubili su se, grlili i družili sa svojim prijateljima, a Anđelka nije željela niti skrivati svoj trudnički stomak, koji se veoma brzo istakao u prvi plan.

Kako se navodi, Anđelka je ušla u šesti mjesec trudnoće i u njenoj porodici nastupilo je veliko uzbuđenje povodom dolaska novog člana. Na svom instagram profilu nije otkrivala više detalja, ali kako smo mogli vidjeti, ne ustručava se da objavljuje nove fotografije sa Markom i očigledno je da više ne mari za opaske javnosti.

Preporučujemo