ANASTASIJA OTKRILA KO JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ KUĆE RAŽNATOVIĆ, nije Jelena!: Nastao MUK u emisiji UŽIVO kad su Cecinu naslednicu pitali za KARLEUŠU!

0

Anastasija Ražnatović je postala poznata još kao mala djevojčica jer su njeni roditelji javne ličnosti u Srbiji a posebno je njena majka folk pjevačica Ceca Ražnatović popularna već decenijama dok je njen otac Arkan bio poznat više po zlu ali je svejedno u devedesetim godinama bio jedan od najmoćnijih ljudi  u Srbiji.

I Anastasija je odlučila da krene stopama svoje majke i uplovila je u muzičke vode a nedavno su svi mediji izvještavali o raskidu njene emotivne vetze sa bogatim mladim biznismenom Đorđem Kuljićem iz Novog Sada a koja je trajala preko pet godina. Naime par je kupio i luksuznu nekretninu u blizini Kalemegdana ali nakon vrlo kratkog zajedničkog života su raskinuli.

Sada se po prvi put nakon prekida Anastasija pojavila u javnosti kao gost u emisiji Amidžo šou a Ognjen koji je poznat kao voditelj koji zna da postavi i nezgodna pitanja je pitao Anastasiju kakvo je njeno mišljenje o Jeleni Karleuši koja je velika rivalka njene majke Cece.

Ona nije željela uopšte da govori o Jeleni i samo je rekla da će to pitanje da preskoči  a  onda je uslijedilo još jedno prilično nezgodno a glasilo je ko je najveći lažni prijatelj njene porodice. Tu je Anastasija kao iz topa odgovorila da je to Saša Vidić te da nema ni potrebe da je to pita jer je to svima poznato. Ona je progovorila i o vezi koju je imala sa Đorđetom i rekla je kako su sjeli i popričali te odlučili da je najbolje da se raziđu te da su ostali priajtelji.

Preporučujemo