Anastasija okrenula novi list, Gudelj u šoku: Ne želim više da budem NEZADOVOLJNA!

0

Veza mlade muzičke zvijezde Anastasije Ražnatović sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom je pod budnim okom cijele javnosti. Mnogi misle da je ova veza jedna od najpraćenijih, s obzirom da se diže ozbiljna prašina za njima i njihovom vezom.

Njihova veza je zadnjih nekoliko mjeseci na daljinu, a razlog tome je što je mladi fudbaler dobio ponudu da igra za klub u Španiji, te nikako to nije mogao da odbije. Anastasija čim nema obaveza, odmah sjeda na avion i odlazi u Španiju kako bi bila sa svojim dečkom. S obzirom da je ona ipak, kao i njena majka, pjevačica, često mora dosta vremena da bude u Srbiji zbog svog posla. Spekulisalo se i o tom da će Nemanja potpisati ugovor za turski klub da igra, pa će sada biti još više udaljeni.

Ali, sigurno ih ni to neće spriječiti da svoje slobodno vrijeme provode zajedno. Na njima se vidi da su ludo zaljubljeni i da je ta ljubav obostrana. Njima za sad veza na daljinu funkcioniše bez ikakvih problema, te nemaju potrebu da su svake sekunde zajedno. Međutim, Anastasija je na svom instagram profilu podijelila jednu fotografiju na kojoj piše vrlo zanimljiv tekst. Anastasiju prati veliki broj ljudi, pa nije ni čudo što je ova fotografija toliko ispraćena.

Tekst je na engleskom jeziku, a piše to da ponekad ljudi dopuste da im jedan isti problem godinama pravi nezadovoljstvo, te često zbog toga kažu ‘’Pa šta’’. Omiljeno mi je da kažem to. Pa šta. Mnogi se pitaju šta je Anastasija zapravo željela s ovim da kaže, ali nam ostaje da vidimo…

Preporučujemo