Showbizz

Ana sa partnerkom useljava u ogromnu vilu NAJPOZNATIJE srpkinje: Renoviranje pri kraju o DRŽAVNOM TROŠKU: EVO kako izgleda(FOTO)

Ani Brnabić se uskoro bliži dan D kada će biti novi izbori vezano za novog premijera republike Srbije. Ove godine konkurencija nikad jaća, ćak se u nekim kombinacijama pominje i trenutni ministar vanjskih poslova Ivica Dačić. Po srpskim kladionicama koje su izbacile i kvote za novog premijera, Ana brnabić je najveći favorit i po svemu sudeći ona će produžiti svoj mandat. 

Baš iz tog razloga predsjednik Srbije aleksandar Vučić je naredio da se renovira vila na Dedinju koja je pripadala pokojnoj Jovamnki Broz. On je zamislio da bi novi premijer trebao da živi na tom raskošnom mjestu, a pošto se zna da mu je Brnabićka omiljena političarka, dovoljno je sabrati 2 i 2. 

Ona trenutno sa svojom partnerkom i sinom Igorom živi u centru beograda, tako da bi im ova vila jao dobro došla, prvenstveno zbog jako velike kvadrature. Treba napomenuti da cijelo renoviranje ide iz budžeta Srbije. Kako vam se sve ovo sviđa, i imal li smisla ovo sve?

Oglasi – Advertisement