ANA NIKOLIĆ ŠOKIRALA STAVOM O GEJ PARADI, POMENULA I CRKVU! – SEKA ALEKSIĆ JOJ ZAČEPILA USTA

0

U Srbiji se posljednjih dana uveliko raspravlja o održavanju Parade ponosa koja je planirana u Beogradu i kao i svake godine tako i ove ova ideja nailazi na veliki otpor većine građana a poznate ličnosti iznose po ovom pitanju svoja mišljenja i stavove i na ovaj način pokušavaju da dođu u centar pažnje.

Svi mediji su izvještavali o uvredljivim i šokantnim riječima koje je na društvenim mrežama uputio jednoj djevojci poznati fudbaler Vujadin Savić koji se oštro protivi Paradi ponosa a sada je svoje mišljenje iznijela javno i pjevačica Ana Nikolić koja je svojom izjavom možda sebi zadala i autogol jer većinu njene publike upravo čine pripadnici LGBTQ populacije.

Ona je naime u svom intervjuu koji je dala prije nastupa u Beogradu rekla kako se slaže sa sveštenim licima koji su osudili gej paradu jer smatra da nema potrebe da organizuju nikakve šetnje. Istakla je a ne osuđuje pripadnike gej populacije ali da njihovo opredjeljenje ne mora da bude toliko transparentno i zato je protiv održavanja gej parade kao i pravoslavna crkva.

Nakon ove njene izjave Ana je doživjela veliki broj napada na Tviteru a među njim au bile i neke poznate ličnosti. Mnogi su joj zamjerili što govori ovako jer je upravo zahvaljujući pripadnicima gej populacije postala popularna a pored toga je poznato da je i veliki broj njenih prijatelja homoseksulan. Posebno je u svom komentaru bila oštra Anina kolegica Seka Aleksić koja je napisala da su čini se pojedine pjevačice stvorili gejevi i dodala je kako ona voli sve ljude a da će bog suditi svima a mi možemo samo da ispravljamo sebe a ne druge.