Showbizz

Ana Nikolić otišla skroz u krajnost, pa mnogi misle da je sada anoreksična: Skinula se u bikini i zapalila pijesak na Tajlandu (FOTO)

O pjevačici Ani Nikolića se posljednih dvije godine najmanje pisalo o njenim pjevačkim uspjesima.

Ana se u tih par godina posvetila nekim drugima stvarima koje imaju veze sa njenim životom.

Prošla godina je za ovu pjevačicu bila prilično uzburkana, te je zbog određenih stvari u ovoj godini odlučila da napravi velike promjene u svom životu.

A s obzirom na slike ove pjevačice koje plasira skoro svaki dan na društvenim mrežama možemo reći da je svoj cilj što se tiče tijela ispunila.

Prošle godine Ana je konačno okončala svoj brak sa poznatim pjevačem Rastom. Taj brak je bio u vleikoj krizi i nakon niza svađa i mirenja, zajedno su odlučili da je najbolje i za njih a i za njihovu kćerku da svako od njih krene svojim putem.

Svi su bili upoznati sa činjenicom da je Ana nakon poroda imala velike zdravstvene probleme koje su bile direktno povezane sa njenom štitnom žlijezdom, koja je uticala i na njene kilograme, te se zbog toga Ana za veoma kratko vrijeme ugojila i jedno vrijeme je bila skroz neprepoznatljiva.

Nakon što se napatila sa svojim zdravljem, Ana je odlučila da nešto uradi po tom pitanju, te je tako krenula sa jakim treninzima i uravnoteženom ishranom, pa je veoma brzo svoju liniju dovela do savršenstva.

Ana je u ovom trenutku na Tajlandu i tamo je sa svojom kćerkom Tarom. Pozirala je na pijesku u crvenom bikiniju a jasno se vidi koliko je smršala. Zbog tolikog truda koji je vidljiv, dobila je brojne pohvale fanova, ali na njeno iznenađenje dosta je i onih koji kažu da je previše smršala i da izgleda kao da boluje od anoreksije.

Oglasi – Advertisement