ANA BRNABIĆ I NJENA PARTNERKA ZASJENILE SVE: POJAVILE SE NA KONCERTU, A OVAJ STAJLING JE ANINA ŽENA ODABRALA… LJUDIMA VILICA DO PODA!

0

Kod nas postoji mnogo političara, od kojih su neki mnogo poznatji od ostalih, kao što je slučaj sa rukovodstvom Srbije, odnosno predsjednikom Vučićem koji se svaki dan pojavljuje u medijima i predsjednicom vlade Anom Brnabić. Poznato je svima da je Ana već drugi mandat premijerka, i od samoog početka ima potpunu podršku predsjednika.

Kada je prvi put postavljena na čelo vlade, svi su sumnjali u njene sposobnosti jer je bila mlada i neiskusna. Naime, većini je smetalo to što se ona javno deklarisala kao pripadnik LGBT populacije. Ana je pokazala da jako dobro radi svoj posao.

Što se tiče njenog privatnog života, ona već nekoliko godina živi sa svojom parnerkom Milicom, koja je doktorica, a prije godinu dana su dobile i sina po imeu Igor. Milica se jako rijetko prikazuje u medijima, ali kada god imamo priliku da je vidimo, ona svojim stajlingom sve oduševi. To je bio slučaj i ovoga puta, kada je u pratnji Ane stigla na gala koncert dirigenta Zubina Mehte i Beogradske filharmonije. Šta vi mislite o premijerki i njenoj partnerici?

Preporučujemo