ANA BEKUTA ŽIVI U SRCU VRAČARA: “ODMAH SMO MISLILI DA SE RASTAVILA OD MRKE”… KOMŠIJE SVE OTKRILE!!

0

Popularna pjevačica Ana Bekuta je često prisutna u javnosti, najviše zbog toga što je članica žirija Zvezde Granda. Javnost mnogo zanima njen privatni život, ona dugo godina živi u Vračaru, a kako kažu komšije, ona je čest gost u tamošnjim restoranima.

Ima stan u elitnoj zgradi na posljednjem spratu, odmah se može primjetiti da je komšije obožavaju i svi je hvale. Komšinica Mila kaže za nju da je prava dama, fina i otmjena, a to se može zaključiti i po njenom izgledu. Ako joj dođu unuci, njoj nije teško da ode do picerije i da iim donese picu, uvijek je nasmijana i ljubazna.

Što se tiče njenog partnera Mrke, kažu da se nikada ne odvajaju jedno od drugog. Često šetaju zajedno, a ako je Ana na snimanju, on je čeka u kafiću. Novinari su otišli do Kalenić pijace da provjere da lii ona tamo ide u nabavku. Tamo su rekli da je ona redovna mušterija i da kupuje svašta. Ponekad nešto i zapjeva i ostavi bašiš. Nikada je nisu vidjeli neraspoloženu i uvijek je pozitivna. Jednom se pojavila neraspoložena i odmah su mislili da je raskinula sa Mrkom.

Preporučujemo