ANA BEKUTA VEĆ SKINULA CRNINU: PJEVAČICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLIJE MRKINE SMRTI, POZIRALA NASMIJANA – EVO U ČIJEM JE DRUŠTVU BILA! (FOTO)

0

Prije dvadesetak dana nas je napustio srpski političar Milutin Mrka Mrkonjić koji je bio u vezi sa poznatom pjevačicom Anom Bekutom. Ona je nako njegove smrti otkazala sve nastupe i mnogi su smatrali da će se povući sa javne scene. Međutim, ona je ipak odlučila da ispuni posljednju Mrkinu želju a to je bilo da nastavi sa pjevanjem.

Prije dva dana je na Instagram profilu objavila da će pjevati za Novu godinu u Trebinju kako je bilo ranije dogovoreno, a sada se pojavila njena slika na kojoj se naazi u društvu kolegice Nade Ukraden i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Bila je elegantno obučena, a na sebi je iamla braon komplet i krem košulju, a mnoge je iznenadilo to što ne nosi crninu za Mrkom Pored toga, na njenom licu je bio osmijeh koji je bio pomalo sjetan, a ljudi su u komentarima davali svoju podršku i pisali su kako život mora da ide dalje i da crnina ne pokazuje nečiju tugu i bol zbog gubitk koji su prošli.

 

 

Preporučujemo