Svi znate kako slavni ljudi postanu fokus medija i društvenih mreža, pa samim tim se svi onda okome i na njihove porodice i prijatelje i učine ih manjim slavnim ličnostima. Tako je došlo i do toga da se prati svaki korak famoznog Igora Polića, sina legendarne pjevačice Ane Bekute.

Čitali ste sigurno brojne priče o tome kako je Ana strašno voljela svog sina, ali njena porodica joj po njegovom rođenju nije htjela dozvoliti da ga zadrži pa je morala neko vrijeme da ga čuva u domu za nezbrinutu djecu dok ne zaradi dovoljno novca da odu živjeti dalje od njenih. Taj sin je sad već čovjek koji ima i svoju djecu, a sin Branko mu ima dvadeset i pet godina. Iza Igora je brak koji je raskinuo 2006. godine, a poznata je činjenica da Ana Bekuta nije podržavala sinov razvod jer misli da porodica treba uvijek biti u punom sastavu.

Međutim, sad je već prošlo skoro dvije decenije od toga i Igor ima novu vjerenicu – lijepu Tamaru Videnović iz Niša. Igorova znatno ljepša polovina je s njim u vezi već tri godine i planiraju se uzeti naredne godine zvanično, nakon što prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, Anine pokojne ljubavi.

Ana je s radošću prihvatila Tamaru koja čini njenog sina sretnim i pruža mu istinsku ljubav, jer su njih dvoje odmah po upoznavanju osjetili neku hemiju i sada žele da to ovjekovječe brakom. Cijela porodica je sretna zbog Igora, čak i usljed Aninog gubitka smrću njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo