ANA BEKUTA OTVORILA DUŠU I OTKRILA SVOJU TUGU- I ona ostaje bez para, a OVE NJENE RIJEČI ODZVANJAJU UB UŠIMA MNOGIH (FOTO)

0

Ova kriza sa pandemijom korona virusa jako je uticala na sve nas i na naše živote. Mnogi ljudi su se našli na rubu egzistencije jer su ostali bez poslova ili primanja, a i oni koji imaju poslove ne znaju koliko će sve to trajati, jer nikada se ne zna kada će se uvesti neke nove, drastičnije mjere zaštite, posebno ako se pandemija skroz otme kontroli i broj zaraženih počne opasno da se povećava. Loše je i na estradi, a popularna pjevačica Ana Bekuta je podijelila sa svojim fanovima šta joj se ovih dana mota po glavi, a njene riječi su mnoge oduševile. Pa je rekla sljedeće:

” Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u dijelu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada oboljelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših ljekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bijedne plate riskiraju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Sretna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pjevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pjevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vrijedan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Ni jedan ljudski život”

Ana je dodala i da su sva zla vremena prošla, pa tako da će i ovo proći i da postoji vjerojatnoća da ćemo ostati bez para, te da će nam neke stvari koje su nam bile svakodnevnica, postati luksuz, te da će mnogi sada da osjete kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Rekla je da ćemo tada možda shvatiti kako živi jedan prosječni ljekar u Srbiji. Na kraju je još rekla: ” Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proći će i ovo. Pjevati ćemo ponovo! ”

Preporučujemo