Novo Vijesti

Američki avioni krenuli AGRESIVNO na Srbiju: Na radaru im se pojavile BELE KUGLE, šta je ovo iznad Pančeva? (VIDEO)

Vjerujemo da se svi sjećate nesretne 1999 godine, kada je NATO izvršio agresiju na tadašnju Jugoslaviju. Glavne mete su bile vojni ciljevi na području cijele Srbije, ali su poprilično oštetili i civilnih ciljeva. Da li po vama ima logike gađati vojni magacin koji se nalazi u centru grada? Raketa ode malo lijevo i sruši se škola ili most?Zato je ta akcija proglašena bezobzirnom i agresivnom, i u to doba amerikanci nisu nikako dobro došli na područje Srbije. Tada je srušen i jedan borbeni “nevidljivi” avion a njihov pilot koji je iskočio sa pasobranmom, jedva je izvukao živu glavu sa ove teritorije. Mnogo godina poslije on se našao lice u lice sa čovjekom koji ga je “skinuo”. On je došao njemu u posjetu u Srbiju, ali je i poznati srpski strijelac sa svojom porodicom otišao kod njega u Ameriku u posjetu.

Danas vam donosimo svjedočenje jednog američkog pilota koji je letio na američkoj cisterni C-130, i bio je zadužen za gorivo za borbene avione. Njegovo ime je Derek Tar, koji je za poznati History Channel svjedočio o tome, kako su iznad Jadranskog mora, to jeste tačno iznad Crne Gore, vidjeli bijele svjetleće kugle. Kretale su se jako velikom brzinom sa lijeve na desnu stranu, znao je vrlo dobro da nisu borbeni avioni.

Svi misle da je u pitanju NLO. U prilog njegovoj priči ide i svjedočenje ratnog pilota bivše JNA, koji je 1975 godine na istom predjelu vidio iste stvari. Zvonimir Jurjević je sa svojim avionom išao za svjetlećim kuglama, ali nikako nije uspio da spusti razmak ispod 10 kilometara.

Oglasi – Advertisement