Alkoholizirana došla u školu pa stala pred učenikom (8) : Uradila je nešto GNJUSNO – Sramotno kako se tek BRANILA, za ovo do sada još NIKO NIJE ČUO!

0

Anđela Simons (66) trenutno se suočava sa ozbiljnim posljedicama zbog toga što je mrtva pijana došla u školu za vrijeme nastave. U jednom se momentu poskliznula te se zakucala u dijete na koje se potom srušila.

Kolege su rekle da je Anđela toliko pijana bila da nije mogla održavati čak ni svoju ravnotežu, a kamo li da ustane sa stolice kako treba. U njezinom ormariću je nađena otvorena limenka pive.

Kristin Džervis koja radi kao šefica kuhinje u školi je izjavila kako je učiteljica tokom pauze bila toliko nestabilna na nogama da se svake sekunde pridržavala za zid.

Gospođa Simons se nije normalno ponašala, vukla se do učionice pa se oslanjala na zid i bukvalno se saplitala i padala koliko je pijana bila – navodi Džervis.

Direktor škole je istakao kako je ovakvo ponašanje jedne nastavnice nedopustivo, te ga je zabrinula činjenica da su našli pivu u njezinom ormariću jer je to bilo na dohvat ruke djeci.

Na saslušanju, Anđela je poricala da je bila u pripitom stanju te se tako ponašala zbog lijekova, a nosila je i čizme sa visokim potpeticama. Njezin loš zadah koji je zaudarao na alkohol je pravdala time da je bila na dijeti sa niskim sadržajem ugljenih hidrata pa je usput popila malo alkohola uz večeru.

Rukovodstvo škole nije moglo oprostiti njezino ponašanje, te je ova nastavnica kažnjena sa 2 godine zabrane predavanja a nakon isteka kazne će morati priložiti adekvatnu zdravstvenu dokumentaciju ukoliko se bude željela vratiti.

Preporučujemo